© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Ocon baalt van kritiek op Stroll: "Hij is mijn beste vriend"

27 sep. 2018 19:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Op papier zijn Lance Stroll en Esteban Ocon rivalen voor een stoeltje bij Force India in 2019. Hoewel het niet officieel bekend gemaakt is, weet Ocon al dat hij plaats moet maken voor Stroll. Desondanks neemt hij zijn rivaal niets kwalijk.

Lance Stroll krijgt vaak veel kritiek te verduren doordat zijn vader, Lawrence Stroll, al tientallen miljoen in zijn carrière heeft gestoken. Hierdoor werden deuren voor zoonlief Lance geopend. Met de overname van het noodlijdende team van Force India door Lawrence Stroll is de komst van zoon Lance een een-tweetje.

De talentvolle Ocon moet het veld ruimen en hoopt via Williams alsnog in de Formule 1 te kunnen blijven. Een ongewenst scenario voor iedere F1-fan, die vaak hun gal spuwen over Stroll. Eerder vandaag postte Ocon een verzoek om respectvol met elkaar om te gaan. In Rusland verklaart hij zijn oproep.

"Ik plaatste die oproep omdat Lance mijn beste vriend in de autosport is. We hebben al jarenlang een erg goede relatie. Hij kan niet aan de situatie van nu veranderen, het is niet zijn schuld."

"Lance werkt net zo hard als iedere andere coureur om in de Formule 1 te geraken. We hebben een verschillende achtergrond, maar onze motivatie en passie voor de sport is gelijk", liet Ocon op Instagram weten.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen