Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Esteban Ocon

Ocon boos op Perez: 'Wil hij dood of zo?'

Esteban Ocon werd twee keer de muur ingereden door teamgenoot Sergio Perez. Met een snelheid die richting de 300 kilometer per uur opliep duwde de Mexicaan zijn jonge teamgenoot twee keer de muur in. Een grote crash bleef gelukkig uit.

Bij de start ging het alweer mis tussen de beide Force India-coureurs. Perez duwde Ocon de muur in en met rokende banden wist de Fransman zijn auto recht te houden. Voor de camera's van Ziggo liet Ocon zich in nette, maar duidelijke bewoordingen uit over zijn teamgenoot.

"Bij de start denk ik dat hij me zag. Het kan gebeuren want we reden met drieën langs elkaar. Misschien zag hij me niet, hoewel ik denk van wel."

Halverwege de race kwam het wederom op dezelfde plaats tot een aanvaring tussen beide coureurs. Ocon verloor daarbij zijn voorvleugel en Perez liep een lekke band op. Ocon was erg duidelijk over zijn teamgenoot.

"Bij het tweede incident ging hij gewoon veel te ver. We zijn twee professionele coureurs en ook nog eens teamgenoten die met elkaar vechten. Hij had ruimte moeten laten. Perez is een professional met veel ervaring, maar gedroeg zich als een klein kind."

"Het gewoon een domme actie en hij zet daar onze levens voor niets op het spel. We verliezen er ook nog eens veel punten. Ik ga met hem een op een praten als echte mannen. Ik ga hem de waarheid vertellen en vraag hem of hij soms dood wil."

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Nyck de Vries maakt officieel Formule 1-debuut in Barcelona