© Force India F1 Team

Nieuwsoverzicht

Ocon boos op Perez: 'Wil hij dood of zo?'

27 aug. 2017 16:45 Ruud Dimmers 0 reacties
Esteban Ocon werd twee keer de muur ingereden door teamgenoot Sergio Perez. Met een snelheid die richting de 300 kilometer per uur opliep duwde de Mexicaan zijn jonge teamgenoot twee keer de muur in. Een grote crash bleef gelukkig uit.

Esteban Ocon vindt teamgenoot Perez een klein kind

Bij de start ging het alweer mis tussen de beide Force India-coureurs. Perez duwde Ocon de muur in en met rokende banden wist de Fransman zijn auto recht te houden. Voor de camera's van Ziggo liet Ocon zich in nette, maar duidelijke bewoordingen uit over zijn teamgenoot.

"Bij de start denk ik dat hij me zag. Het kan gebeuren want we reden met drieën langs elkaar. Misschien zag hij me niet, hoewel ik denk van wel."

Halverwege de race kwam het wederom op dezelfde plaats tot een aanvaring tussen beide coureurs. Ocon verloor daarbij zijn voorvleugel en Perez liep een lekke band op. Ocon was erg duidelijk over zijn teamgenoot.

"Bij het tweede incident ging hij gewoon veel te ver. We zijn twee professionele coureurs en ook nog eens teamgenoten die met elkaar vechten. Hij had ruimte moeten laten. Perez is een professional met veel ervaring, maar gedroeg zich als een klein kind."

"Het gewoon een domme actie en hij zet daar onze levens voor niets op het spel. We verliezen er ook nog eens veel punten. Ik ga met hem een op een praten als echte mannen. Ik ga hem de waarheid vertellen en vraag hem of hij soms dood wil."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen