© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ocon: "Dit had nooit mogen gebeuren"

12 nov. 2018 11:30 Jan van der Burgt 6 reacties
Wat Esteban Ocon betreft had het incident tussen hem en Max Verstappen nooit mogen gebeuren. Overigens neemt hij daarmee niet de schuld op zich, aangezien hij spreekt van een onfortuinlijk incident.

Op de zondagavond deelt Esteban Ocon, nadat hij uitgebreid de media te woord had moeten staan, nog eens zijn visie op het incident tussen hem en Max Verstappen op Instagram. Hij spreekt daarbij van een onfortuinlijk incident dat nooit had mogen gebeuren.

"Ik leef mee met Max Verstappen, een crash met een achterblijver mag natuurlijk nooit gebeuren. Hij had deze race moeten winnen. Ik werd echter verteld mezelf te ontdoen van een rondje achterstand, aangezien ik op een nieuw setje banden sneller was. Het was voor mij geen optie om te liften op het rechte stuk. Het is een ongelukkig incident en natuurlijk willen we niet dat dit soort dingen gebeurt."

Kort nadat Verstappen en Ocon verantwoording moesten afleggen voor het geduw na afloop van de race schudden de twee elkaars hand. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de twee ooit vrienden zullen worden, zeker ook gezien hun gezamenlijke en tumultueuze Formule 3-verleden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen