© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Ocon en Verstappen over rivaliteit: "Incidenten horen erbij"

28 nov. 2018 08:00 Ruud Dimmers 1 reacties
Max Verstappen en Esteban Ocon strijden al jaren tegen elkaar. De laatste races kwamen de twee elkaar tegen op de baan, waarmee oude tijden herleefden.

In de karting en de Formule 3 waren Max Verstappen en Esteban Ocon elkaars grootste concurrenten, maar in de Formule 1 kwamen ze elkaar zelden tegen. Dit door het gevolg van het krachtsverschil tussen de teams waarvoor ze uitkomen.

Verstappen ziet geen verschil tussen de gevechten met Ocon, ten opzichte van andere coureurs. "We raceten als tegen elkaar in de karting en de Formule 3. Voor mij is het gevoel om tegen hem te racen niet anders dan bij het racen tegen andere coureurs, zoals Raikkonen of Vettel. Het is niet dat ik er een ander gevoel bij krijg omdat hij jonger is dan hun."

Esteban Ocon geeft aan dat incidenten bij het racen horen. "We racen al jaren tegen elkaar en soms waren er incidenten. Dat hoort erbij als je met elkaar voor de zeges of de titel vecht met elkaar. Het belangrijkste is het dat het goede gevechten zijn en we een mooie show geven aan de fans. Ik voorzie daarin geen problemen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen