Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ocon: "Laatste races waren zeer teleurstellend"

Esteban Ocon rijdt zeer waarschijnlijk in Abu Dhabi voorlopig zijn laatste Formule 1-race. De Fransman staat vooralsnog met lege handen en de stoeltjes die voor 2019 vrij zijn lijken aan hem voorbij te gaan.

Na diverse tumultueuze races, waaronder de veelbesproken crash met Max Verstappen in Brazilië, wil Esteban Ocon zijn seizoen op de juiste manier afsluiten. "Het geeft altijd een dubbel gevoel als je het einde van een seizoen nadert, maar de motivatie is er om het met een klinkend resultaat af te sluiten. Zeker omdat er nog zoveel is om voor te strijden in het WK".

Force India heeft 14 punten nodig om de zesde plaats van McLaren over te nemen, doordat het na de naamswijziging tijdens dit seizoen alle punten verloor die behaald werden in races verreden voor de Grand Prix van België. Na diverse teleurstellende optredens wil Ocon zijn seizoen op een positieve manier afsluiten. "De laatste races verliepen zeer teleurstellend voor mij, maar ik heb nog een kans om een goed resultaat te scoren voordat het seizoen erop zit", blikt Ocon vooruit. "Ik bewaar veel goede herinneringen aan Abu Dhabi: het is de plaats waar ik voor het eerst in actie kwam tijdens een Formule 1 weekend en ik behaalde daar mijn GP3-titel."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden