© Force India

Nieuwsoverzicht

Ocon: "Laatste races waren zeer teleurstellend"

22 nov. 2018 08:45 Ruud Dimmers 9 reacties
Esteban Ocon rijdt zeer waarschijnlijk in Abu Dhabi voorlopig zijn laatste Formule 1-race. De Fransman staat vooralsnog met lege handen en de stoeltjes die voor 2019 vrij zijn lijken aan hem voorbij te gaan.

Na diverse tumultueuze races, waaronder de veelbesproken crash met Max Verstappen in Brazilië, wil Esteban Ocon zijn seizoen op de juiste manier afsluiten.

"Het geeft altijd een dubbel gevoel als je het einde van een seizoen nadert, maar de motivatie is er om het met een klinkend resultaat af te sluiten. Zeker omdat er nog zoveel is om voor te strijden in het WK".

Force India heeft 14 punten nodig om de zesde plaats van McLaren over te nemen, doordat het na de naamswijziging tijdens dit seizoen alle punten verloor die behaald werden in races verreden voor de Grand Prix van België. Na diverse teleurstellende optredens wil Ocon zijn seizoen op een positieve manier afsluiten.

"De laatste races verliepen zeer teleurstellend voor mij, maar ik heb nog een kans om een goed resultaat te scoren voordat het seizoen erop zit", blikt Ocon vooruit.

"Ik bewaar veel goede herinneringen aan Abu Dhabi: het is de plaats waar ik voor het eerst in actie kwam tijdens een Formule 1 weekend en ik behaalde daar mijn GP3-titel."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen