© Force India

Nieuwsoverzicht

Ocon noemt relatie met Pérez duidelijk beter dan vorig jaar

26 jul. 2018 17:00 René Oudman 0 reacties
Ze waren een tijdje elkaars grootste vijanden, maar tegenwoordig kunnen Sergio Pérez en Esteban Ocon prima met elkaar door één deur. Goed, de wagens die werkgever Force India aanbiedt zijn niet zo goed als vorig jaar, maar het bedaren van de gemoederen is volgens de laatstgenoemde coureur voor iedereen goed geweest.

"Laat ik voorop stellen: rivaliteit binnen één team is altijd goed", lacht Ocon in aanloop naar de Hongaarse GP, die dit weekend op het programma staat. "Daar ga je nu eenmaal beter van presteren, is mijn ervaring. Ik voelde me vorig jaar goed, maar ik voel me dit jaar nog veel sterker. Force India heeft de weg naar voren weer ingezet en ik hoop dat de middenmoters tot de seizoensfinale een spannend duel af kunnen leveren."

"Sergio wil mij verslaan en ik wil Sergio verslaan", erkent de Fransman, die in het verleden met Max Verstappen af wist te rekenen op weg naar de Formule 3-titel. "Ik hou van de rivaliteit en moet eerlijk zeggen: de onderlinge relatie is erop vooruitgegaan."

Na elf Grands Prix heeft Ocon 29 WK-punten verzameld, dat is er ééntje minder dan teammaat Pérez. De Mexicaan en de Fransman bezetten de tiende en de elfde plaats in de tussenstand. Precies een jaar geleden stonden ze rond deze tijd nog op de plaatsen zeven en acht, met aanzienlijk meer punten (56 om 47).

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen