© Force India

Nieuwsoverzicht

Ocon: "Perez en ik zullen niet snel samen op vakantie gaan"

19 okt. 2018 07:01 Jan van der Burgt 0 reacties
Esteban Ocon en Sergio Perez reden elkaar de voorbije twee jaar als teamgenoten regelmatig in de wielen. Hun professionele relatie heeft daar echter niet onder geleden, beweert de jongste van de twee.

"Niet dat we samen op vakantie gaan, maar we praten wel gewoon met elkaar", zo deelt Esteban Ocon in gesprek met Motorsport-Total gekscherend. "Onze relatie is eigenlijk niet veranderd ten opzichte van het begin van 2017."

Ocon kwam vorig jaar als jonge hond bij Force India aan boord, waar Sergio Perez al de ervaren rot was. De twee waren direct aan elkaar gewaagd. Hoewel er over een weer dus wel eens sprake was van frustraties zegt Ocon wel veel geleerd te hebben van de 'oudere en wijzere' Mexicaan.

"Hij had mijn vader kunnen zijn", zo duidt Ocon het leeftijdsverschil van maar liefst zes jaar. "Het hebben van een snelle teamgenoot als Sergio helpt je vooruit. Natuurlijk hebben we onze momentjes gehad in het verleden, maar het belangrijkste is dat de sfeer binnen het team goed is en blijft. Dat is gelukkig zeker het geval."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen