Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ocon: "Perez en ik zullen niet snel samen op vakantie gaan"

Esteban Ocon en Sergio Perez reden elkaar de voorbije twee jaar als teamgenoten regelmatig in de wielen. Hun professionele relatie heeft daar echter niet onder geleden, beweert de jongste van de twee.

"Niet dat we samen op vakantie gaan, maar we praten wel gewoon met elkaar", zo deelt Esteban Ocon in gesprek met Motorsport-Total gekscherend. "Onze relatie is eigenlijk niet veranderd ten opzichte van het begin van 2017."

Ocon kwam vorig jaar als jonge hond bij Force India aan boord, waar Sergio Perez al de ervaren rot was. De twee waren direct aan elkaar gewaagd. Hoewel er over een weer dus wel eens sprake was van frustraties zegt Ocon wel veel geleerd te hebben van de 'oudere en wijzere' Mexicaan. "Hij had mijn vader kunnen zijn", zo duidt Ocon het leeftijdsverschil van maar liefst zes jaar. "Het hebben van een snelle teamgenoot als Sergio helpt je vooruit. Natuurlijk hebben we onze momentjes gehad in het verleden, maar het belangrijkste is dat de sfeer binnen het team goed is en blijft. Dat is gelukkig zeker het geval."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"