Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Officieel: Haas F1 bevestigt line-up 2022

Haas F1 heeft bekendgemaakt met welke coureurs het team volgend jaar aantreedt om de Formule 1. De line-up blijft met Mick Schumacher en Nikita Mazepin ongewijzigd.

Mazepin Schumacher Hungary 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas

Na de diverse andere bekendmakingen van onder andere Alfa Romeo, kon het eigenlijk al niet anders meer dan dat Mick Schumacher en Nikita Mazepin ook in 2022 gewoon voor Haas F1 uit zouden komen. De Amerikaanse formatie bevestigde dan ook wat we eigenlijk al wisten. Men houdt vast aan hetzelfde rijderspaar als in 2021.

Beide coureurs debuteerden dit jaar voor het team, maar door een totaal gebrek aan ontwikkelingen binnen de formatie, is 2021 een verloren jaar. Het maakt echter dat men de focus al vroeg verlegde naar 2022, het jaar waarin de Formule 1 met nieuwe reglementen en auto's volledig op de schop gaat.

Teambaas Guenther Steiner is dan ook vol vertrouwen: "Nu we vooruitkijken naar 2022, zijn we vol vertrouwen dat we stappen voorwaarts kunnen zetten en dat we Mick en Nikita van een competitief pakket kunnen voorzien om ze zo hun volgende stappen in hun carrières te kunnen laten zetten."

Ook interessant:

Video: Dit bestuurt Max Verstappen buiten het circuit

Net als andere F1-coureurs beschikt ook autoliefhebber Max Verstappen over een mooi wagenpark. RacingNews365 heeft de wagens die Verstappen in bezit heeft en heeft gehad op een rijtje gezet in de volgende video.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

1 reactie

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes