Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Omstreden Rich Energy kondigt grootse Formule 1-rentree aan

Williams Storey, CEO van Rich Energy, claimt weerom dat zijn bedrijf op korte termijn een zeer verrassende terugkeer in de Formule 1 bekendmaakt.

Rich Energy sponsorde in 2019 het F1-team van Haas, maar dat huwelijk hield niet eens een jaar stand. Aanleiding hiervoor was dat de Amerikaanse renstal niet betaald kreeg en Rich Energy er een grote puinzooi van maakte. CEO William Storey maakte Haas F1 diverse malen belachelijk en bij het merk ontstond een machtsstrijd. Halverwege het seizoen werd het contract verbroken en Haas en Rich Energy zijn nog verwikkeld in een juridisch gevecht. Storey liet recent al weten dat zijn merk terugkeert in de Formule 1. Zijn woorden herhaalde hij gisteren wederom, waarbij hij sprak over een 'zeer grote' terugkeer. Deze zou aangekondigd worden in de eerste week van februari.

1346580504963911692

#F1 incoming. The best energy drink in the world mounting the greatest comeback since Lazarus 👊🍻 Premium British performance. #RichEnergy #Motorsport #FormulaOne #British #Business #Entrepreneur pic.twitter.com/nj6CfDFyVq — William Storey (@richenergyceo) January 5, 2021

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"