Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

'Beslissing onderzoek naar Horner wordt voor GP Bahrein verwacht'

Waarschijnlijk volgt er dinsdag of woensdag een beslissing in het onderzoek rond Red Bull-teambaas Christian Horner. De Brit kwam eerder deze maand in opspraak vanwege mogelijk grensoverschrijdend gedrag.

Horner Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Christian Horner was vorige week 'gewoon' aanwezig tijdens de F1-testdagen in Bahrein. De Brit wordt beticht van mogelijk grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Een vrouwelijke medewerker van Red Bull zou zich volgens de Telegraaf in december 2023 bij het hoofdkantoor van het concern gemeld hebben met deze aantijgingen. Ook zou de vrouw een schikking aangeboden hebben gekregen.

Terwijl de F1-wereld wacht op nieuws, meldt Sky Sports nu dat deze dinsdag of woensdag meer duidelijkheid gaat komen over Horner's positie binnen het team. Het externe onderzoek zou zijn uitgevoerd door een gespecialiseerde advocaat. Ook zou er een interview met Horner hebben plaatsgevonden op 9 februari. Het onderzoek is naar verluidt nu afgerond.

Het uitgebreide rapport zou vermoedelijk meer dan 100 pagina's beslaan, en de beslissing in dit onderzoek wordt mogelijk dinsdag of woensdag bekendgemaakt. Toch is de verwachting dat de hoeveelheid informatie die aankomende dagen naar buiten gaat komen, minimaal is.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden