Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

'Ongelooflijke' Verstappen gelauwerd: "Daar mag je niks aan afdoen door dat te roepen"

Max Verstappen wint veel in de Formule 1. Héél veel. Saai? Dat nooit, meent voormalig F1-coureur Johnny Herbert.

Verstappen Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Johnny Herbert is er he-le-maal klaar mee dat zo veel mensen de dominantie van Max Verstappen in de Formule 1 labelen als 'saai'. Hij zelf geniet er juist volop van en vraagt zich hardop af waarom niet meer mensen dat kunnen. Dat gebeurde toch ook met topsporticonen uit andere disciplines, zo redeneert hij in gesprek met Best Inclave Casinos.

"Toen Tiger Woods (golf, red.) nog op de toppen van zijn kunnen presteerde, genoot iedereen daarvan. Wat hij kon, was fenomenaal. We mochten dat aanschouwen en elke slag was fascinerend om te zien."

"Tiger lag voor op alles en iedereen. Iedereen genoot daarvan en dat zou men in gelijke mate met betrekking tot Max Verstappen moeten doen. Hij is ongelooflijk. Het is aan de andere teams om een pakket samen te stellen waarmee de coureurs hem uit kunnen dagen."

"Achter Max zit alles dichtbij elkaar, het verschil tussen plaats 2 en pak 'm beet P9 is misschien maar drie tienden. Maar er is nu eenmaal één man heel dominant. Met Roger Federer (tennis, red.) had je op zijn hoogtepunt hetzelfde. Het is te danken aan een uniek talent en daar mag je niks aan afdoen door te roepen dat het saai is."

Ook interessant:

Onaantastbare Verstappen rijdt dwars door alle Red Bull-stormen heen

Na het debacle in Australië sloeg Max Verstappen keihard terug tijdens de Grand Prix van Japan. De Nederlander pakte poleposition, verdween aan de horizon en reed en passant ook nog eens de snelste raceronde. Joris Mosterdijk, Ruud Dimmers en Tom Coronel bespreken zijn bijzondere prestaties in een gloednieuwe aflevering van de RacingNews365 Formule 1-podcast!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Italiaanse media loven 'magische' Verstappen: "Menselijke factor maakt het verschil"