Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Brazilië 2020

"Onze Grand Prix zal mét publiek verreden worden"

Waar het voor de meeste Grands Prix nagenoeg vaststaat dat er door de Formule 1 gereden zal worden zonder de aanwezigheid van publiek, zet Brazilië volledig in op een Grand Prix met fans naast de baan.

Start GP Brazilië
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

De Formule 1 lijkt over een dikke maand van start te gaan met de dubbele Grand Prix van Oostenrijk. Die race zal zonder publiek worden verreden, net zoals de meest races die daarna zullen volgen, zo is de verwachting. De organisatie achter de Grand Prix van Brazilië is er echter van overtuigd dat die race mét publiek verreden gaat worden.

Dat terwijl Brazilië zeer zwaar wordt getroffen door het coronavirus, Sao Paulo evengoed. Desondanks worden maatregelen tegen het virus deze week versoepeld, waardoor de F1-race die gepland staat voor 15 november niet in het geding zou hoeven te komen. Mogelijk wordt de race wel een week naar voren gehaald, zo wordt er gefluisterd.

"De voorbereidingen op de Grand Prix liggen op schema en we zijn er zeker van dat Interlagos het decor zal zijn van wederom een fascinerende race. Het evenement zal zonder problemen gehouden worden conform het bestaande contract en we verwachten dan ook dat de FIA snel te datum zal bevestigen, zodat we de tickets in de verkoop kunnen doen", aldus Tamas Rohonyi van de Grand Prix-organisatie.

6 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Nyck de Vries maakt officieel Formule 1-debuut in Barcelona