Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ook op dinsdag na Grand Prix actie op circuit van Silverstone

De Grand Prix van Groot-Brittannië 2018 is inmiddels verdwenen in de geschiedenisboeken, maar actie is er nog steeds op het circuit van Silverstone. Op de dinsdag en de woensdag na de race mogen drie teams, te weten Red Bull, Haas en Williams, een bandentest uitvoeren.

Pirelli heeft een nieuwe band, die in 2019 zijn debuut moet maken tijdens de Formule 1-races, meegenomen naar het Britse asfaltlint. Romain Grosjean is door Haas aangewezen om de band te testen, Williams en Red Bull hebben ervoor gekozen om hun vaste coureurs rust te gunnen na de zware tripleheader. Zodoende vertonen Formule E-coureur en 24 uur van Le Mans-winnaar Sebastien Buemi en enkelvoudig Grand Prix-winnaar Robert Kubica hun kunsten op Silverstone. De eerstgenoemde kruipt achter het stuur van de Red Bull, de Pool mag Williams een handje helpen.

1016596643356008448

From #LeMans24 winner to #Pirelli tester: @Sebastien_buemi takes the @redbullracing car onto the track to begin the work for the next two days. First up: installation laps and baseline runs #F1testing @SilverstoneUK pic.twitter.com/8cAdE9t37V — Pirelli Motorsport (@pirellisport) 10 juli 2018

Viaplay
x
Live reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen