Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Circuit Zandvoort

Opent Verstappen het nieuwe Circuit Zandvoort? "Kan het ontkennen, noch bevestigen"

In de duinen van Zandvoort wordt al maanden met man en macht gewerkt aan de realisatie van een compleet nieuw Circuit Zandvoort. Inmiddels is een mijlpaal bereikt: de asfaltlaag is gereed en het circuit wordt op korte termijn geopend.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © VolkerWessels

Het Circuit Zandvoort wordt in maart feestelijk geopend. Op dat moment wordt rondom het circuit nog volop gewerkt aan de afronding van de verbouwing van het pitcomplex en andere facilitaire gebouwen. Op het circuit kan dan écht geracet worden. En, wie kan nu beter Zandvoort openen dan Max Verstappen?

"Ik heb er ook iets over gelezen", lacht circuit-directeur Robert van Overdijk in gesprek met RacingNews365. "Ik kan het echter noch bevestigen, noch ontkennen."

"De situatie is helder: het hele autosportcircus gaat over een paar weken beginnen. Wij gaan in de maand maart het circuit exploiteren, waarna het dicht gaat, omdat het voor het F1-evenement opgebouwd moet worden."

Maar, wie opent het circuit nu? "Het is duidelijk dat als we een opening doen, we een hele feestelijke opening doen. Deze zal dan begin maart plaatsvinden. Ik verwacht dat we na dit weekend met het officiële bericht daarover naar buiten kunnen komen."

De Formule 1-fans moeten dus nog enkele dagen geduld hebben alvorens er meer duidelijk is over de feestelijke opening van Circuit Zandvoort. En, of het circuit door Nederlands Formule 1-held Max Verstappen geopend wordt, of toch door een andere race-icoon uit de Nederlandse autosportgeschiedenis.

RN365 Nieuwsdossier Interviews

RacingNews365 voorziet de racefans dagelijks van exclusieve interviews met F1-coureurs en prominenten uit de auto- en motorsport.

1 reactie