Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Opgetogen Perez prijst Red Bull de hemel in na gloednieuwe updates

Sergio Perez pakte de vierde plaats in de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Het leek op een teleurstellende kwalificatie voor Red Bull, maar Perez is juist heel tevreden.

Perez FP3 Baku
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Red Bull kende wederom een tegenvallende kwalificatie in Azerbeidzjan. Sergio Perez en Max Verstappen kwamen niet verder dan de vierde en zesde plaats, al zit de eerstgenoemde coureur niet bij de pakken neer. Sterker nog, Perez is ontzettend tevreden over de stap die Red Bull heeft gezet in Bakoe en prijst het team de hemel in.

"Ik reed niet mijn beste tweede sector, dus dat was ongelukkig", vertelt Perez tegenover onder meer RacingNews365. "Er zijn echter ook positieve punten. Ik denk dat het team geweldig werk heeft geleverd met de updates om de problemen te corrigeren. We hebben alleen meer nodig in dezelfde richting. Het team is volle bak aan het pushen. We hebben het erg lastig gehad in de afgelopen races, maar we boeken zeker progressie. Ik denk zelfs dat we de meeste progressie hebben geboekt sinds het begin van het jaar. Hopelijk kunnen we dat vertalen in een goede racepace."

Perez voelt zich thuis in Bakoe. "Maar de auto staat me ook toe om vertrouwen te hebben. Als ik hier met de auto van het gehele seizoen was gearriveerd, had ik hetzelfde resultaat gepakt. Ik heb meer vertrouwen op stratencircuits. De balans verbetert en gaat de juiste richting op. Ik kan er alleen niet te veel over in detail treden. We hebben wel meer nodig."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Rechterhand Verstappen belangrijke spil in herstructurering Red Bull Racing