Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2021

Ophef over incident tussen Martin Brundle en VIP op Formule 1-grid

Voor het eerst in tijden ging Martin Brundle afgelopen weekend weer de grid op, waar hij in aanraking kwam met boze bodyguards van een aanwezige VIP. De voormalig coureur wil in de toekomst meer respect zien.

Red Bull Megan Thee Stallion
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Voor het eerst sinds het begin van de coronapandemie zagen we weer overvolle tribunes en een heleboel popie jopie mensen op de grid. Van acteurs tot rappers en van basketballers tot YouTubers: de bekende Amerikanen wisten de Formule 1 weer te vinden.

Dat merkte ook Martin Brunde, die tijdens zijn gridwalk probeerde een gesprek aan te knopen met rapster Megan Thee Stallion. Alhoewel de dame in kwestie het gesprek best aan wilde gaan, was haar entourage daar niet van gediend.

Een grote, brede bodyguard probeerde Brundle weg te houden, terwijl een andere man de oud-coureur uiteindelijk wegduwde. "Dat kan je niet maken", riep een van de bodyguards, waarna Brundle gepikeerd reageerde. "Ik kan dat wel maken, want dat heb ik net gedaan."

De beelden gingen viral op social media en brachten een discussie op gang over VIPs op de Formule 1-grid. Horen die mensen, die waarschijnlijk weinig tot niets weten van de sport, daar wel thuis?

Brundle zelf reageerde via Twitter ook. Hij vindt dat de bodyguards zich moeten gedragen. "Ik heb op de grid vaker druk gevoeld, maar dan door Senna, Prost, Schumacher enzovoort."

"Bodyguards die voor het eerst op de grid komen, daar maak ik me geen zorgen om. Iedereen heeft een taak, maar ze kunnen misschien wel wat manieren en respect leren als ze op ons terrein komen."

Horen de VIPs thuis op de Formule 1-grid? Laat je mening hieronder achter.

Ook interessant:

Verstappen was opnieuw beter dan zijn Red Bull

Max Verstappen behaalde in de VS een werkelijk prachtige zege, waarbij hij het absolute maximale uit zijn Red Bull-bolide wist te persen. Misschien wel meer dan er in zat. In de nieuwste RN365-podcast blikken Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk terug op die bloedstollende Grand Prix in Texas.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Verenigde Staten 2021 RN365 Nieuwsdossier

32 reacties

Viaplay

Unibet
x
Red Bull Red Bull verliest grote voorsprong op één belangrijk vlak