Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Formule 1-renstal Renault plaatst medewerkers in quarantaine

Opmerkelijke tweets van Renault. De Franse renstal meldt niet alleen veilig te zijn teruggekeerd vanuit Melbourne, maar ook dat de teamleden in vrijwillige quarantaine zijn gegaan vanwege de corona-uitbraak. Maar daar blijft het niet bij: “Kunnen we jullie in de tussentijd vermaken?”

Renault Motorhome
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Renault F1

Renault vraagt in de tweets haar volgers hoe het er mee gaat, nu de corona-pandemie het openbare leven in Europa grotendeels platlegt, en of het iets kan betekenen. "We willen graag weten hoe het met je gaat. Werk je, ben je thuis, gaat het wel goed met je? Als we iets zouden kunnen doen om je te vermaken, want zou je van ons willen zien? Laat het ons weten! En in de tussentijd: let goed op jezelf!"

Renault geeft verder aan dat er, ondanks corona en quarantaine, alweer wordt gewerkt in de fabrieken in zowel Enstone (chassis) als Viry (motoren), om klaar te zijn als het Formule 1-seizoen alsnog van start gaat. Overigens is Renault niet het enige team dat in zelf-quarantaine gaat: onder andere ook Mercedes heeft dezelfde veiligheidsmaatregel afgekondigd.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"