Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lando Norris

Opvallend Red Bull-geheim Norris onthuld door Albon: "Die uitnodiging ligt er"

Lando Norris als teamgenoot van Max Verstappen? Volgens Alex Albon kan Norris elk moment ingaan op een uitnodiging van Red Bull.

Norris Qatar Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Eind 2024 loopt het contract van Sergio Perez bij Red Bull af. De Mexicaan zit op het meest felbegeerde stoeltje in de Formule 1. Lando Norris wordt regelmatig in verband gebracht met Red Bull, maar houdt de boot voorlopig af.

In gesprek met Sky Italia onthult goede vriend Alex Albon nu dat Norris een uitnodiging heeft van Red Bull om naar het team te komen. "Als Lando het zou willen, dan ja. We gaan het zien, want volgens mij vindt niemand het leuk om Verstappens teamgenoot te zijn. Het is zwaar, en ik spreek uit ervaring."

"Maar als Lando vertrouwen in zichzelf heeft - en dat zou hij moeten hebben - dan heb ik begrepen dat er al een tijdje een open uitnodiging van Red Bull ligt."

Maar of Norris er verstandig aan doet om op die uitnodiging in te gaan? "Het is momenteel lastig om te zeggen, want net als ik met Williams heeft Lando een hele hechte relatie met McLaren. Daarom lijkt het er voor nu op dat hij geen reden heeft om van team te wisselen."

De volgende F1-kampioen?

Vervolgens wordt Albon gevraagd wie hij eerder kampioen ziet worden: Norris of generatiegenoot Russell? Een concreet antwoord heeft hij niet, maar wel is de Thaise Brit erg benieuwd.

"Ik ben benieuwd naar McLaren en Lando, want zij doen het momenteel heel goed en boeken mooie vooruitgang. Maar het heeft uiteindelijk vooral met het team en de auto te maken. Als Red Bull het beste team blijft, dan zullen we Max constant vooraan zien."

"George is de nieuwe, jonge hond bij Mercedes en ik weet niet hoe lang Lewis nog doorgaat. Zodra Lewis zijn helm echter aan de wilgen hangt, is het George die de dienst daar uit zal maken", aldus Albon.

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel