© Frits van Eldik

Nieuwsoverzicht

Oranje gekte compleet!

06 jul. 2018 10:45 Ruud Dimmers 0 reacties

Met een prachtige eerste plaats van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Oostenrijk, zijn de tickets bijna niet aan te slepen. Bij het gespecialiseerde ticket- en reisbureau Ticket plus Travel staat de telefoon roodgloeiend en stromen de bestellingen binnen met de Grand Prix van Duitsland, Hongarije en België in het vooruitzicht.

De Europese races zijn erg in trek voor de Nederlanders die graag een keer bij een race aanwezig willen zijn, zoals de Grand Prix van Oostenrijk, Duitsland, Hongarije en België. Je zag het aan de bomvolle oranje gevulde tribunes tijdens de Grand Prix van Oostenrijk dat wij Nederlanders in groten getale aanwezig waren.

Voor Ticket plus Travel is de Grand Prix van België op Spa-Francorchamps één van de bestverkopende raceweekenden. De schitterende locatie en de relatief korte afstand maakt dit tot de thuisrace van autosport beminnend Nederland. De Formule 1-race in België kan je al bezoeken vanaf € 125,00

Diverse arrangementen

Er is tijdens de Grand Prix van België een enorm aanbod aan arrangementen. Vanaf € 44,95 heb je al een 1 daagse luxe-busreis op de zondag naar het circuit vanaf diverse opstapplaatsen. Daar bovenop kun je dan zelf een toegangskaart naar keuze kiezen. Wil je wat langer genieten van het racegeweld? Dan heb je de mogelijkheid uit een 2, 3 of 4-daagse luxe-busreis. Voor de Formule 1-liefhebber met een goed gevulde portemonnee is er de mogelijkheid tot een VIP trip op zaterdag of zondag, in combinatie met een heerlijk dinerbuffet en een Gold 8 toegangskaart. Wil je het helemaal over de top doen? Dan behoort een bezoek aan de Formula 1 Paddock Club of de Red Bull Paddock club tot één van de mogelijkheden.

Race naar de website en kies de tickets en/of arrangementen die bij jou passen!

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen