Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Organisatie Grand Prix Australië deelt gezondheidswaarschuwing uit

Een week nadat het Formule 1-circus neerstreek in Australië om aldaar de eerste Grand Prix van het nieuwe seizoen af te werken, heeft de organisator van de wedstrijd een gezondheidswaarschuwing uitgegeven. Reden is omdat een van de toeschouwers ziek is geworden.

Een Australische vrouw, woonachtig in het Noordelijke Territorium - een provincie die aan de andere kant van het land is gelegen - is namelijk in het ziekenhuis opgenomen met de mazelen.

Tegen de mazelen is geen medicatie, het is enkel een zaak van 'uitzieken'. Omdat de mazelen al bij de eerste symptomen erg besmettelijk zijn, heeft de organisatie van de Grand Prix van Australië ervoor gekozen om een algehele gezondheidswaarschuwing af te geven.

De dame in kwestie zou op de zaterdag op de tribune in de eerste bocht (Jones) hebben gezeten, op zondag bekeek ze de wedstrijd vanuit bocht drie (Fangio).

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf