Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Bernie Ecclestone

Ecclestone neemt wedstrijdleiding opnieuw op de hak met jaarlijkse kerstkaart

Bernie Ecclestone nam de Formule 1 weer eens op de korrel en met name de wedstrijdleiding moest het daarbij ontgelden. De Brit deed dit in traditionele kerstkaart die hij al enkele jaren rond deze tijd de wereld in stuurt.

Christmas Ecclestone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ecclestone

Voormalig baas van de Formule 1, Bernie Ecclestone, heeft een bijzondere kerstkaart de wereld in gestuurd. De 91-jarige Brit neemt de huidige bazen van de Formule 1 en de FIA op de korrel. Het is niet de eerste keer dat hij dit doet via een kerstkaart, in 2019 was Ecclestone ook al kritisch op de wedstrijdleiding.

Op de voorkant van de jaarlijkse kaart van de Brit staan dit jaar Max Verstappen en Lewis Hamilton. Onder de twee F1-auto's is de tekst 'Sommige auto's zijn tenminste soms gelijk' te lezen. De oud-F1-baas neemt hiermee de wedstrijdleiding op de hak.

Ook op de achterkant van de kaart heeft Ecclestone nog wat 'wijze' woorden geschreven. "Regels voor 2022", valt er te lezen op de kerstkaart van de Brit. "Niet over witte lijnen gaan", staat er onderstreept. Andere regels voor het volgende Formule 1-seizoen zijn volgens Ecclestone: "Help je concurrenten met een beetje hulp van de stewards en race niet!"

De 91-jarige Brit sluit af met een kerstgroet voor iedereen en een laatste voorspelling voor volgend jaar. "Een vrolijk kerstfeest voor iedereen. Geniet van een paar dagen want volgend jaar wordt geen vakantie."

			© Ecclestone
	© Ecclestone
			© Bernie Ecclestone
	© Bernie Ecclestone

Ook interessant:

Formule 1-2022: Tien dingen die jij moet weten over de nieuwe auto's

De Formule 1-bolides zullen er door nieuwe technische reglementen volgend jaar heel anders uit gaan zien. RacingNews365 zet de belangrijkste veranderingen aan de toekomstige F1-auto's voor jou op een rijtje.

7 reacties

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"