Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 nieuws

Oud-teamgenoot Lauda haalt uit naar Hamilton vanwege missen persconferentie

Lewis Hamilton heeft zich niet populairder gemaakt door het missen van de persconferentie op de woensdag in Monaco. De Brit schitterde door afwezigheid, omdat hij het naar verluidt te zwaar zou hebben met het overlijden van Niki Lauda.

Niki Lauda Lewis Hamilton
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG

Het feit dat Lewis Hamilton om die reden in de persconferentie zat kan niet op de sympathie van voormalig Formule 1 Grand Prix-winnaar John Watson rekenen. "Ik vind het echt een droevige vertoning. Ik zou graag van Lewis horen hoe hij dit verantwoordt."

Volgens Watson had de persconferentie Hamilton juist een podium kunnen bieden om Niki Lauda te roemen: "Natuurlijk was hij goed bevriend met Niki, maar ik snap niet dat iemand van zijn kaliber het niet op kan brengen om de media onder ogen te komen en hem op die manier juist te eren."

"Het is niet zo dat het overlijden van Niki zo plotseling kwam als soms bij autocoureurs het geval is. Hij is overleden in het warme bijzijn van zijn familie. Dat Hamilton dan alsnog dusdanig over zijn toeren zou zijn dat hij niet kan komen opdraven voor de persconferentie om te spreken over wat Lauda voor hem heeft betekend, vind ik echt te triest voor woorden."

"Als de rollen omgekeerd waren, weet ik zeker dat Niki de eerste was geweest om publiekelijk te vertellen wat voor een geweldige coureur en kampioen Lewis Hamilton was", zo besluit de verbolgen voormalig teamgenoot van Lauda.

Voorspel en win

Powered by

Gaspedaal.nl
Voorspelgame image met logo 1530

Wie wint de Grand Prix van Monaco 2019?

Speel mee en win een race-arrangement op Zandvoort t.w.v. € 435, aangeboden door Gaspedaal.nl

Speel mee

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco