© Force India

Nieuwsoverzicht

"Pérez aanstichter van juridisch trammelant rond Force India"

28 jul. 2018 12:13 René Oudman 1 reacties
Een onverwachte wending in de juridische rompslomp rond Force India. Niemand minder dan haar eigen rijder Sergio Pérez lijkt katalysator te zijn geweest. Pérez heeft volgens Force India-eigenaar Vijay Mallya een verzoekschrift ingeleverd, waardoor de rechtsgang zich is gaan buigen over de situatie binnen de Brits-Indiase stal. De Mexicaanse rijder beweert nog enkele miljoenen tegoed te hebben van zijn werkgever.

"Ons team is onder curatele gesteld nadat er een petitie is ingeleverd door niemand minder dan onze eigen rijder Sergio Pérez", laat Mallya weten in een brief aan zijn teamleden, die werd onderschept door RaceFans.net. "Verrassend genoeg heeft sponsor BWT zich aangesloten bij het kamp-Pérez, omdat men daar meent dat de sponsorovereenkomst een lening betreft. Dat is natuurlijk bizar, aangezien onze complete auto roze is gespoten vanwege de deal met BWT."

Vanuit het adviesbureau FRP, dat al eerder noodlijdende Formule 1-teams bijstond, wordt het volgende gezegd: "Wij zullen met de aandeelhouders om tafel gaan, om te kijken wat voor iedereen de beste uitkomst is. In de tussentijd zal het team gewoon blijven opereren, wat betekent dat ze dit weekend aanwezig zijn in Hongarije om tijdens de Grand Prix uit te komen. Het is ons doel om alles zo normaal mogelijk in gang te houden, terwijl wij de toekomst van het team waarborgen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen