Pérez en Ocon in natte ochtend naar P1 en P3: "We zijn sterk"

31 aug. 2018 20:45 René Oudman 1 reacties
Iets meer dan een week geleden moesten ze vrezen voor het op dat moment aanstaande Grand Prix-weekend, vandaag (vrijdag) begon Force India met een heus één-drietje. Sergio Pérez en Esteban Ocon wisten P1 en P3 te veroveren in hun roze bolides, door uitstekend gebruik te maken van de wisselende weersomstandigheden en de opdrogende baan.

Pérez en Ocon kunnen niet verwachten dat ze kanshebbers zijn voor de overwinning op het circuit van Monza, waar de Grand Prix van Italië dit weekend wordt verreden, maar van een goed begin was zeker sprake.

"Het was een goede dag, onze prestaties stemmen mij erg tevreden", klinkt een opgetogen Pérez. "De tijden die op vrijdag worden gereden leveren geen punten op, maar desondanks is het wel heel erg leuk om bovenaan te eindigen. In de middagsessie hebben we aan onze set-up kunnen werken en volgens mij hebben we een prima basis. Ik zie met smart uit naar de kwalificatie, ik denk dat we ongeacht de weersomstandigheden ons wederom kunnen profileren als 'best of the rest'. We gaan in alle omstandigheden, op elke compound sterk."

Teammaat Esteban Ocon, die de ochtendsessie als derde besloot, sluit zich bij de woorden van de Mexicaan aan. "Zevende en achtste in de tweede sessie, dat bewijst hoe sterk we zijn op een droge baan. Ik ben erg optimistisch. De wagen is snel, al zijn er nog wel een aantal vlakken waarop we kunnen verbeteren."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen