Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Palmer: 'Ik ben niet achterdochtig, maar dit moet stoppen'

Formule 1 coureur Jolyon Palmer wordt al het hele seizoen achtervolgt door pech. De Brit staat zwaar onder druk bij Renault, omdat zijn prestaties niet matchen met die van teamgenoot Nico Hulkenberg. Het gat tussen de beide coureurs is erg groot, wat niet alleen veroorzaakt wordt door pech.

In Hongarije kan het alleen maar beter gaan voor Jolyon Palmer. Zijn F1-bolide viel in Engeland al in de opwarmronde stil in nota bene zijn thuisrace. " Ik ben niet achterdochtig, maar deze reeks met pech moet eindigen. Ik heb mijn ongeluksonderbroeken verbrand en nu moet het beter gaan!" grapt Palmer. Vanaf een elfde positie leek het mogelijk om tijdens de race de eerste WK-punten van het seizoen te behalen. Palmer baalde enorm dat hij zijn fans niet kon belonen met een mooie thuisrace. " Mijn kwalificatie was goed en ik kwalificeerde me op de de tweede beste positie van dit seizoen. Ik reed met de nieuwe vloer van Renault in de eerste training en dat werkte prima. Ik kijk dan ook uit naar Boedapest waar ik deze vloer weer heb."

Palmer

Het was erg frustrerend dat ik in mijn thuisrace de start niet eens haalde

Renault had slechts de beschikking over een nieuwe vloer en monteerde deze de rest van het weekend op de auto van Hulkenberg. " Nico liet tijdens het weekend duidelijk zien dat de vloer uitstekend presteert, met een prima kwalificatie en race." " Voor mij was het enorm frustrerend dat ik niet eens de start haalde. Zeker omdat dit ook nog gebeurde in mijn thuisrace waar veel fans aanwezig waren. Ik kon het echt niet geloven. Maar er zijn ook positieve punten die we mee kunnen nemen vanuit Silverstone."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"