© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Palmer: 'Ik maak het seizoen af bij Renault'

14 sep. 2017 16:40 Wanda Bisschop 0 reacties
Jolyon Palmer hoort al maanden niks anders dan dat zijn stoeltje bij Renault op de tocht staat. Eerst was daar Carlos Sainz, toen Robert Kubica en vervolgens lijkt Carlos Sainz er toch mee vandoor te gaan. Over één ding is Palmer in ieder geval duidelijk: hij maakt het seizoen bij Renault gewoon af!

Palmer tast nog in onzekerheid over 2018

Ook Palmer mocht vandaag opdraven bij de persconferentie voorafgaande aan het raceweekend in Singapore. Natuurlijk wist de Brit dat hij vragen zou krijgen over de rest van zijn seizoen.

Vlak voordat hij plaatsnam achter de microfoon was hij nog druk in gesprek met zijn teambaas Abiteboul. Het laat zich natuurlijk raden waar dat over ging maar Palmer liet in ieder geval weten dat hij het seizoen gewoon afmaakt.

"Ik heb nog een contract voor de resterende zeven races van dit seizoen. Al 35 races lang hoor ik dat ik de volgende race niet in de auto zal zitten. Dat laat ik allemaal van mij afglijden. Er is niets veranderd. Ik rij nog zeven races, van Maleisië tot Abu Dhabi."

Het seizoen van Palmer is tot nu toe ronduit teleurstellend. Grotendeels komt dit door de vele problemen met zijn auto. Hij hoopt in ieder geval dat het in de komende races een stuk beter gaat.

"Het is duidelijk een moeilijk jaar geweest. Hopelijk presteert de wagen nu een stuk beter en kunnen we punten halen. Het team heeft hard aan de problemen gewerkt dus ik hoop dat het nu is opgelost. Ik probeer in ieder geval het de komende zeven races zo goed mogelijk te doen."

Ondanks dat zijn stoeltje bij Renault op de tocht staat, maakt hij zich geen zorgen over zijn toekomst.

"Ik weet wat er gaat gebeuren en er komt vast binnenkort meer naar buiten. Zelf heb ik er nog niet zoveel over nagedacht maar over de toekomst ben ik enthousiast."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen