© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Palmer slaat miljoenenaanbod van Renault af

27 sep. 2017 16:41 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 coureur Jolyon Palmer was niet onder de indruk van de poging van de renstal van Renault om zijn contract af te kopen. De Brit legde zelfs een miljoenvoorstel naast zich neer.

Jolyon Palmer weigert miljoenen van Renault

Palmer weet dat er in 2018 geen plaats meer voor hem is bij Renault. Dat heeft de line-up rond met Carlos Sainz en Nico Hulkenberg. De Franse renstal wilde zelfs in Maleisië al van Palmer af en had daar liefst $ 3 miljoen voor over om het bestaande contract af te kopen.

Een forse afkoopsom voor een contract dat nog zes races duurt, maar Jolyon Palmer was niet voornemens om het te accepteren. Zijn vader raadde zijn zoon aan om te vragen voor een afkoopsom van liefst $ 7 miljoen, iets waar Renault niet mee akkoord ging.

Grote vraag is of het vertrek bij Renault het einde van de F1-carrière van Palmer betekent. De Brit kende twee teleurstellende seizoenen en kon de hoge verwachtingen niet waarmaken. Zelf ziet hij het team van Williams als zijn enige kans, maar dat gaf recent te kennen dat Kubica, Massa en Di Resta op de shortlist staan.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen