© Force India

Nieuwsoverzicht

Perez biedt excuses aan Ocon aan voor startcrash

20 sep. 2018 16:15 Jan van der Burgt 1 reacties
Sergio Perez heeft zich bij Esteban Ocon gemeld om zijn excuses aan te bieden voor de botsing die na de start van de GP van Singapore het einde van de race van de Fransman inluidde.

Voor Force India begon de GP van Singapore afgelopen weekend op dramatische wijze. De twee rijders kwamen in contact met elkaar bij het uitkomen van de derde bocht, toen Sergio Perez zijn bolide iets naar buiten liet lopen, waar op dat moment teamgenoot Esteban Ocon zijn aanval inzette.

Voor Esteban Ocon luidde de botsing het einde van de race in. Na de race kwam Perez echter direct zijn verontschuldigingen aanbieden: "Sergio bood zijn excuses aan na de race, maar daar koop ik niks voor. Dat verandert niets aan het feit dat we met een nulresultaat zitten na een race waarin we dik hadden moeten scoren."

Esteban Ocon benadrukt overigens dat het incident losstaat van eerdere incidenten in 2017. Toen raakten de twee elkaar meerdere keren en liepen de gemoederen hoog op: "Dit was een geïsoleerd incident, dat had niks te maken met de ruzies tussen mij en Sergio van vorig jaar. Dat hoofdstuk hadden we allang gesloten."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen