Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez bijt van zich af: "Red Bull-meeting ging helemaal niet over coureurs!"

Sergio Perez mocht ondanks zijn slechte reeks aanblijven bij Red Bull. De Mexicaan bijt in Zandvoort van zich af, want de Red Bull-meeting over zijn toekomst zou helemaal niet cruciaal zijn geweest.

Perez
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was het gespreksonderwerp aan het begin van de zomerstop: wat gaat er met het zitje van Sergio Perez gebeuren? De Red Bull-coureur presteert al een tijdje niet naar behoren en moest in spanning afwachten welk oordeel Christian Horner en Helmut Marko zouden vellen. De kopstukken van Red Bull kwamen daags na de Grand Prix van België bij elkaar om de situatie te bespreken en besloten dat Perez toch aan mocht blijven. Daarmee was de kous af, leek het, maar als Perez de vraag krijgt hoe hij naar die meeting keek, volgt er een verbeten antwoord.

"Het was puur speculatie", stelt Perez tegenover onder meer RacingNews365. "De meeting ging helemaal niet over de coureurs, alleen maar over de performance. Ik denk dat ik alles al heb gezet met betrekking tot de speculatie. Ik zet me volledig in voor het team. Ik heb een contract voor de komende twee jaar en wil weer beter presteren."

Perez wil op het circuit laten zien waar hij toe in staat is. "Ik ben ontzettend gemotiveerd en kijk ernaar uit om weer te racen. Ik ben erg blij en enthousiast dat de tweede seizoenshelft gaat beginnen. Als we onze problemen oplossen, kunnen we dicht bij McLaren staan. Dan zijn we gelijkwaardig en komen er ook circuits aan waar wij sterker presteren. Zeker in de race kunnen we een belangrijke stap voorwaarts zetten."

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan