Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Perez diep bedroefd: "Heb me aan alle voorschriften gehouden"

Sergio Perez is diep bedroefd dat hij dit weekend niet van de partij kan zijn tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië. Hij werd positief getest op het coronavirus en zit in zelfquarantaine. Hij nam de tijd om zijn fans toe te spreken.

"Hallo allemaal, zoals jullie weten ben ik positief getest op corona. Ik ben extreem bedroefd, het is zeker een van de droevigste dagen uit mijn loopbaan", zo begint de Racing Point-coureur zijn verhaal. "We hebben hard gewerkt om honderd procent klaar te zijn voor dit weekend. Ik wist dat ik over een goede auto zou beschikken, want het team heeft geweldig werk verricht. Ik ben daarom zeer verdrietig dat dit is gebeurd. Het toont weer eens aan hoe kwetsbaar we zijn, te meer omdat ik alle richtlijnen heb opgevolgd." "Na de GP van Hongarije heb ik een privévliegtuig naar Mexico gepakt om twee dagen bij mijn moeder te zijn die een ongeluk had gehad. Daarna vloog ik met inachtneming van alle protocollen terug naar Europa. Ik heb geen symptomen op dit moment, maar nogmaals, het toont aan hoe kwetsbaar we zijn." "Ik wil mijn collega Formule 1-coureurs bedanken voor hun support, net zoals mijn team, de organisatie en mijn fans. Het zijn moeilijke dagen, maar ik ben er zeker van dat ik sterker terugkeer. Blijf veilig allemaal. Zorg goed voor jezelf en voor je familie en graag tot ziens op het circuit."

1289118620078022657

Thank you everyone for your support and stay safe! 🙏 pic.twitter.com/9IjDKMaWy3 — Sergio Pérez (@SChecoPerez) July 31, 2020

Viaplay
x
Max Verstappen geeft waarschuwing af: "Zal zijn tol eisen"