Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Trotse Perez trakteert Red Bull in Mexico

Sergio Perez wil niets liever dan zijn thuisrace winnen in Mexico. Met een competitieve Red Bull-bolide heeft de Mexicaan nu eindelijk zicht op een overwinning. De teamgenoot van Max Verstappen hoopt op een onvergetelijk weekend met een extraatje voor zijn team.

Sergio Perez bereidt zich als geen ander voor op de Grand Prix van Mexico. De Red Bull-coureur heeft voor het eerst in zijn Formule 1-carrière zicht op een Grand Prix-overwinning in zijn thuisland, en wil hiervoor maximaal voorbereid het weekend ingaan. "Ik kijk enorm uit naar dit weekend, mijn landgenoten hebben mij enorm gesteund door mijn carrière", aldus Perez. "Ik hou ervan dat ik de kans krijg om weer voor mijn fans te racen. Mensen staan altijd versteld van de hoeveelheid support die ik hier krijg, en sinds jaren staan ze hier altijd achter me. Het is geweldig om nu een team en een auto te hebben waarmee we kunnen dromen van een overwinning in mijn thuisrace. De kans is nu aanwezig op een groots resultaat!" Perez belooft zijn fans zo goed voorbereid mogelijk te beginnen aan het Grand Prix-weekend op het welbekende Autodromo Hermanos Rodriguez. "We gaan zien wat we hier uiteindelijk kunnen bereiken, maar wat zeker is, is dat het een gestoorde week gaat worden."

Perez scheurt door de Mexicaanse straten

Naast de actie op het asfalt van het Mexicaanse circuit zal Perez ook afreizen naar Mexico-Stad voor een show in een Red Bull-bolide. "Om een Red Bull-wagen te mogen rijden op een van de meest iconische straten van het land wordt heel erg speciaal. Dit is iets waar ik al jaren van droom, en om het nu werkelijkheid te maken, is onwerkelijk", aldus de Mexicaan. Als het evenement is afgelopen geeft Perez nog een leuk bedankje aan zijn nieuwe werkgever. "Ik plan een diner voor het hele team, dan weet ik zeker dat ze het geweldige Mexicaanse eten en de leuke tradities van ons land meekrijgen", sluit de Red Bull-rijder mee af.

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024