Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Perez faalt opzichtig: "Verstappen lacht de ballen uit zijn broek"

De prestaties van Sergio Perez blijven momenteel ver achter bij die van Max Verstappen. In de RacingNews365-podcast zijn de kenners duidelijk: een wereldtitel zit er voor de Mexicaan absoluut niet in.

Waar Sergio Perez het in de eerste races van het seizoen Max Verstappen nogal eens lastig kon maken, is het nu Verstappen die domineert en de Mexicaan die achterom kijkt. Hij staat nog wel tweede, maar na missers in de kwalificaties in Monaco en Spanje zitten Fernando Alonso en Lewis Hamilton Perez op de hielen.

In de podcast van RacingNews365 wordt dieper ingegaan op de situatie van Perez. Formule 1-kenner Ruud Dimmers: "In de eerste races is Perez makkelijk tweede geworden in zijn Red Bull. Hij is leuk als tweede rijder, maar als hij moet gaan knokken gaat hij foutjes maken onder de druk."

Wakker worden

Tom Coronel kan zich vinden in deze woorden. "In Spanje stonden wel twee Mercedessen op het podium, geen twee Red Bulls. Voor Max is het prima als elke keer iemand anders tweede wordt, die lacht de ballen uit zijn broek."

Op de vraag wat nou teleurstellender was in de kwalificatie op zaterdag in Spanje zijn de heren het ook snel eens. Niet de P19 van Charles Leclerc of de P12 van George Russell. Nee, de P11 van Perez die Q3 niet haalde was voor hen de grootste teleurstelling.

Ruud: "Perez deed het zelf in de beste auto. Leclerc had echt wel wat problemen. Dit was alweer de tweede keer op rij. Helmut Marko zei het al. Perez moet wakker worden en niet meer dromen over de wereldtitel, maar gaan racen."

Coronel voegt nog toe: "Perez heeft 0.00 procent kans op de wereldtitel."

Luister de hele podcast hieronder.

Ook interessant:

Verstappen degradeert concurrentie tot veldvulling

Natuurlijk, het was een onemanshow van Verstappen, maar dat betekent niet dat er niks te bespreken valt over bijvoorbeeld Ferrari en Mercedes. Integendeel! Coronel, Dimmers en Mosterdijk doen het volop!

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'