Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez geeft uitsluitsel over F1-toekomst

De afgelopen tijd ontstond het wilde gerucht dat Sergio Perez overwoog om te stoppen met de Formule 1. De Mexicaan geeft zelf aan dat hij nog minimaal twee jaar door wil gaan.

Perez Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Wat gaat er met Sergio Perez gebeuren bij Red Bull? De coureur heeft een contract tot en met 2026, maar presteert al een tijdje ondermaats. Het leidde ertoe dat er wilde geruchten over zijn toekomst ontstonden. Perez zou overwegen om te stoppen met de Formule 1, al ontkent hij dat zelf. Wel heeft Perez over een F1-pensioen nagedacht, zo zegt hij in gesprek met DAZN Espana.

"De afgelopen zes maanden heb ik erover nagedacht, maar het kostte me drie seconden om de beslissing te nemen", stelt Perez. Uiteindelijk zou het de gemakkelijke weg zijn om een beetje op te geven. Ik zou het mezelf nooit hebben vergeven. Ik wil mijn carrière beëindigen wanneer ik dat wil en niet wanneer iemand het me vertelt. Dat is het belangrijkste, op het punt komen dat ik over mijn toekomst kan beslissen."

Maar hoe lang zien we Perez nog in de koningsklasse van de autosport? Voor nu ben ik erg gemotiveerd, ik wil heel graag doorgaan in de Formule 1. Ik geniet ervan. Je geniet vooral van de goede momenten, maar je leert ook te genieten van slechte momenten. Voorlopig beschik ik over een tweejarig contract. Twee jaar is lang, maar ik weet dat het einde steeds dichterbij komt. Ik zie mezelf hier niet meer racen zoals Fernando Alonso. Ik bewonder hem voor alles wat hij op zijn leeftijd doet. Het is niet dat ik het niet leuk zou vinden, maar meer omdat ik jonge kinderen heb en ik veel meer tijd met hen wil doorbrengen. Met 24 races per jaar is de kalender lang, maar ik zal er nog minstens twee jaar zijn. Ik zie mezelf echter niet veel langer in de Formule 1."

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo per direct aan de kant gezet bij RB