Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez in achtbaanrit in Las Vegas: "Had Leclerc daar niet meer verwacht"

Sergio Perez maakte zo'n beetje alles mee tijdens de Formule 1 Grand Prix van Las Vegas. Hij botste, wisselde zijn voorvleugel, kwam terug en liet zich nog verrassen door Charles Leclerc. Hoe kijkt hij terug op de race?

Perez Sainz Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Sergio Perez werd tweede! Althans, daar leek het lange tijd op, maar in de laatste ronde sloeg Charles Leclerc alsnog toe. Velen zagen het aankomen, maar Perez zelf niet: "Ik verwachtte Charles daar niet in die remzone. Hij zat 0,7 seconde achter me, maar opeens was hij daar toch", zo doet Perez zijn verhaal na de race, die zijn podiumkompanen feliciteert.

"Charles deed dat goed, dus petje af en ook mijn felicitaties aan Max", zo vervolgt Perez, die van ver moest komen. "Het was een lastig begin met veel schade aan mijn auto. Ik moest mijn voorvleugel wisselen en viel ver terug. Die eerste stint liep daarna eigenlijk heel goed, waardoor ik iedereen één voor één binnen kon hengelen."

"Vervolgens bracht de safety car ons écht terug in de race. Ik haalde Charles in, maar de auto was gevoelig voor de wind, waardoor ik niet weg kon rijden. Door die windvlagen verremde ik me nog een paar keer, maar ik hield 'm in ieder geval op de baan."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Las Vegas 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst