Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Sergio Perez

Perez kijkt uit naar GP Abu Dhabi: "Het is veel sneller geworden"

Sergio Perez kende een teleurstellende laatste race en kijkt dan ook uit naar Abu Dhabi. De Mexicaan verzekert ons ervan dat hij en Red Bull tot het gaatje zullen gaan.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/MichaelPotts

De allereerste Grand Prix van Saoedi-Arabië was een drama voor Sergio Perez. De Mexicaan viel uit nadat hij door Charles Leclerc in de rondte werd getikt. Jammer, zo vindt de Red Bull-coureur, want er had veel in gezeten.

"We waren snel in Jeddah, maar helaas konden we daar tijdens het weekend en de race niet van profiteren. We hadden echt pech met de rode vlag enzo. Het was gewoon geen ideale dag voor ons", blikt Perez terug.

Lay-out circuit Abu Dhabi aangepast

De Mexicaan heeft dan ook zin om het goed te maken in de Grand Prix van Abu Dhabi. De eigenaar heeft het Yas Marina-circuit dit jaar laten aanpassen om de races wat spannender te maken. "Ja, de lay-out van het circuit is behoorlijk veranderd sinds vorig seizoen", zegt Perez.

"Het is veel sneller geworden dan het eerst was, dus het zal interessant zijn om te zien hoe elke auto daarmee omgaat. Ik kijk ernaar uit om vrijdag het circuit op te gaan", zegt de Red Bull-coureur.

De Mexicaan blikt ook alvast terug 2021. Hij heeft genoten van het seizoen en verzekert ons ervan dat hij én Red Bull, tot en met de laatste bocht zullen doorzetten. "Het is een geweldig seizoen geweest, voor de fans en voor het team. We zijn tot het gaatje gegaan, hebben alles gegeven en zullen dat blijven doen tot de laatste ronde."

Dit moet je weten over het vernieuwde circuit in Abu Dhabi

De allerlaatste beproeving voor de Formule 1-coureurs zal plaatsvinden op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. Dit jaar ziet de seizoensafsluitende race er iets anders uit. Het circuit is verbouwd om de race nóg spannender te maken. Wat is er veranderd? Dat zie je in de video hieronder.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Abu Dhabi 2021

Het laatste nieuws over de Grand Prix van Abu Dhabi, direct vanaf het Yas Marina Circuit.

21 reacties

x
Onthuld Alles wat je moet weten over de F1-plannen van Audi en Porsche