Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Perez kijkt uit naar GP Abu Dhabi: "Het is veel sneller geworden"

Sergio Perez kende een teleurstellende laatste race en kijkt dan ook uit naar Abu Dhabi. De Mexicaan verzekert ons ervan dat hij en Red Bull tot het gaatje zullen gaan.

De allereerste Grand Prix van Saoedi-Arabië was een drama voor Sergio Perez. De Mexicaan viel uit nadat hij door Charles Leclerc in de rondte werd getikt. Jammer, zo vindt de Red Bull-coureur, want er had veel in gezeten. "We waren snel in Jeddah, maar helaas konden we daar tijdens het weekend en de race niet van profiteren. We hadden echt pech met de rode vlag enzo. Het was gewoon geen ideale dag voor ons", blikt Perez terug.

Lay-out circuit Abu Dhabi aangepast

De Mexicaan heeft dan ook zin om het goed te maken in de Grand Prix van Abu Dhabi. De eigenaar heeft het Yas Marina-circuit dit jaar laten aanpassen om de races wat spannender te maken. "Ja, de lay-out van het circuit is behoorlijk veranderd sinds vorig seizoen", zegt Perez. "Het is veel sneller geworden dan het eerst was, dus het zal interessant zijn om te zien hoe elke auto daarmee omgaat. Ik kijk ernaar uit om vrijdag het circuit op te gaan", zegt de Red Bull-coureur. De Mexicaan blikt ook alvast terug 2021. Hij heeft genoten van het seizoen en verzekert ons ervan dat hij én Red Bull, tot en met de laatste bocht zullen doorzetten. "Het is een geweldig seizoen geweest, voor de fans en voor het team. We zijn tot het gaatje gegaan, hebben alles gegeven en zullen dat blijven doen tot de laatste ronde."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'