Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Perez klaar voor de strijd met Hamilton: "Ik kan veel doen om Verstappen te helpen"

Sergio Perez gaat zijn uiterste best doen om teamgenoot Max Verstappen naar zijn eerste wereldtitel te helpen. Volgens de Mexicaan zijn er genoeg opties om te assisteren in het gevecht tegen Lewis Hamilton.

De team spirit is goed bij Red Bull tijdens het allerlaatste Grand Prix-weekend van 2021. Red Bull kan beide titels nog binnen slepen, maar vooral in de coureursstand is het nog enorm spannend. Sergio Perez gaat in ieder geval zijn uiterste best doen om Max Verstappen te helpen in de titelstrijd met Lewis Hamilton. "Het hele team is er klaar voor", laat hij weten tegen onder meer RacingNews365. "We hebben hier heel hard voor gewerkt en we zijn al zo ver gekomen. In die laatste race kan er van alles gebeuren en beslist worden." Verstappen en Hamilton staan op een gelijk aantal WK-punten in de coureursstand. Ondertussen heeft Mercedes een voorsprong van 28 punten opgebouwd in het WK der constructeurs. "Het constructeurskampioenschap is een longshot", moet Perez ook toegeven. "Al is alles mogelijk in deze sport."

Perez: "Dit is geweldig voor het team"

De teamgenoot van Verstappen geniet van het titelgevecht tussen de 'titanen' van Red Bull en Mercedes. "Weet je, Max staat gelijk in de stand met Lewis. Dit is een geweldig iets voor het hele team. We voelen dat we het kunnen! We kunnen ook heel veel doen om Max te helpen naar zijn titel", voorspelt Perez. Zondag 12 december is het tijd voor de seizoensafsluiter in de Verenigde Arabische Emiraten. Om 14:00 start de Grand Prix van Abu Dhabi, waarna we zullen weten wie zich wereldkampioen van 2021 mag noemen.

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"