Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Sergio Perez

Perez krabbelt ietwat terug na geïrirteerde opmerkingen richting Red Bull

Sergio Perez leek tijdens en vlak na de GP van Spanje niet helemaal blij te zijn met de teamorders van Red Bull. Even later komt hij ietwat terug op zijn woorden en legt hij uit dat de situatie intern wordt besproken.

Perez Verstappen Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Sergio Perez lag tijdens de GP van Spanje enige tijd voor teamgenoot Max Verstappen, maar na teamorders moest hij de regerend wereldkampioen voorbij laten gaan. Hier was hij in eerste instantie niet echt over te spreken. Na afloop van de race kon hij zijn frustraties niet verbergen. "Het is niet eerlijk", zei hij onder meer op de radio. "We moeten hier over gaan praten", riep hij direct na de race.

Wat later komt Perez terug op zijn woorden en krabbelt hij ietwat terug. "Het was een beetje in the heat of the moment", zegt hij bij Viaplay als hem wordt gevraagd naar wat hij vindt van de situatie. Perez wil de situatie graag rustig voorleggen aan Red Bull. "Ik moet met mijn team praten om het een en ander te begrijpen van wat er precies gebeurde tijdens de race."

Perez: 'Uiteindelijk is dit het beste voor het team'

Perez is vooral blij voor Red Bull na een sterke comeback ten opzichte van Ferrari. "Het is een geweldig teamresultaat, een 1-2. Het is het beste waar we op konden hopen en we leiden nu het constructeurskampioenschap. Daar ben ik erg blij mee." De teamorders worden verder 'intern besproken', aldus de Mexicaan. "Uiteindelijk is het een geweldig teamresultaat", zo zegt hij niet voor het eerst.

Ook interessant:

Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull

In de nieuwste Formule 1-podcast blikken Ruud Dimmers, Tom Coronel en host Joris Mosterdijk terug op de GP van Spanje. Max Verstappen won, maar het ging niet vanzelf. Verder kijken ze naar de problemen van Ferrari, de comeback van Hamilton, vooruit naar de GP van Monaco en nog veel meer. Beluister 'm hieronder!

Formule 1 GP Spanje 2022 RN365 Nieuwsdossier

40 reacties

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez