© Force India

Nieuwsoverzicht

Perez laat toekomst niet afhangen van Force India: 'Heb meerdere opties'

09 aug. 2018 12:42 Ruud Dimmers 0 reacties
Force India-coureur Sergio Perez weet door de overname van het team niet hoe zijn toekomst eruit ziet. Zeker is dat Lance Stroll, wiens vader een belangrijke rol speelde in de overname, een plaatsje krijgt binnen Force India. Dit zal ten kostte gaan van Perez of Ocon.

De afgelopen seizoenen presteerde Perez erg goed bij Force India en was hij een vaste klant in de top 10. Zijn toekomst hangt hij niet op aan de roze brigade. "Ik heb gelukkig nog diverse andere opties. Natuurlijk droomt iedereen ervan om voor Mercedes of Ferrari te rijden, maar die kans is er niet de komende jaren."

"Dit betekent dat je moet kijken naar de best mogelijke optie, bij een team waar je jouw talenten kan etaleren. De afgelopen twee seizoenen was ik 'best of the rest' in het WK. Ik wil nu mijn opties voor de volgend jaar bekijken en informeren welke teams nog vrije plaatsen hebben. Daarna kan ik een beslissing nemen."

Perez zal Force India niet direct de rug toekeren en is erg benieuwd naar de ontwikkelingen en mogelijke (financiële) boost die het team krijgt door de overname. "Ik zal zeker afwachten wat er gaat gebeuren, omdat ik van mening ben dat Force India het grootste potentieel heeft van de teams buiten de top drie."

Esteban Ocon en Sergio Perez strijden voor het tweede stoeltje bij Force India. Ocon heeft daarbij de steun van Mercedes, de motorleverancier van het team. Door de overname van Force India en de overstap van Ricciardo naar Renault komt er de komende weken veel beweging in het silly season voor 2019.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen