Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez maakt zich grote zorgen en wil Red Bull-onderzoek

Sergio Perez moest in de Formule 1 Grand Prix van Canada genoeg nemen met een magere P6. Hij kwam niet voorbij aan de Ferrari's en dat baart hem grote zorgen.

Perez Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Sergio Perez ging kopje onder in het tweede kwalificatiedeel op de zaterdag van de Formule 1 Grand Prix van Canada. Hij moest daardoor starten in het middenveld. Er wachtte hem een inhaalrace, maar die kwam er niet. Althans, die stagneerde toen hij op de twee Ferrari's stuitte, waar hij met geen mogelijkheid aan voorbij kwam.

En dat gegeven baart hem zorgen: "De safety car ontnam ons alle kansen op een goede, want tot dat moment zag het er op de harde banden goed uit. Daarna hadden we niet de pace om druk uit te oefenen op de Ferrari en daar maak ik me grote zorgen over", aldus de Mexicaan in dienst van Red Bull tegenover F1TV.

"Het rare is dat we totaal geen idee hebben waar dat mee te maken had", vervolgt Perez, die de kwestie dan ook tot te bodem wil uitzoeken met het team. "We moeten dit zien te doorgronden. We moeten met elkaar om de tafel zitten en zaken grondig bekijken, want we weten waar we werkelijk toe in staat zijn. We moeten begrijpen wat er gaande is."

Als Perez nu een eerste gooi zou moeten doen naar het hoe en waarom van het het gebrek aan snelheid, komt hij voorzichtig bij de banden uit: "De start van het weekend was goed, maar daarna hebben met betrekking tot de banden wat zaken aangepast. Misschien dat het daar iets me te maken kan hebben, maar geen idee."

Ook interessant:

Red Bull-vervanger Perez naar voren geschoven: "Kom er maar in!"

Perez opzichtig steken vallen. Coronel weet wel raad met de situatie als hij een in zijn ogen passende vervanger naar voren schuift: "Kom er maar in!" Hoe denken Dimmers en Mosterdijk erover?

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Sergio Perez

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

89 reacties

Net binnen

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in