Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez merkt andere mentaliteit bij Red Bull

Sergio Perez is pas net Red Bull-coureur, maar ziet nu al een zeer duidelijk verschil tussen het team en zijn vorige werkgever Racing Point.

Perez
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Anderhalve testdag en een beetje, zoveel heeft Sergio Perez in de nieuwe Red Bull gezeten. Hij tekende in december een contract bij het topteam en was in februari voor het eerst op de fabriek in Milton Keynes. Toch heeft de Mexicaan nu al een duidelijke indruk van Red Bull, zo vertelt hij in de podcast Beyond the Grid van F1.com. Het draait er maar om één ding: winnen.

“Red Bull is een groot team met een passie voor winnen", zegt Perez. "Hun mindset is winnen, winnen, winnen. Winnen is alles. Bij Racing Point was dat anders, want we hadden niet zo’n auto als Red Bull. De mindset is daar anders omdat je bezig bent met het maximaliseren van het resultaat. Maar hier betekent maximaliseren winnen. Dat is goed en iedereen is zeer gemotiveerd. Aan het eind van de dag is het gewoon een Formule 1-team dat onder druk werkt. Iedereen wil leveren."

Hij merkt nog een ander flink verschil met zijn vorige team Racing Point. "Het is een grote organisatie dus is het af en toe wat lastiger om de juiste persoon ergens voor te vinden. Mijn vorige teams waren een stuk kleiner en daar was het makkelijker om de juiste persoon te vinden. Maar ik moet het team bedanken want ze zijn ontzettend aardig tegen mij."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sergio Perez

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"