Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez reageert op hardnekkige geruchten over Red Bull-toekomst

Sergio Perez staat flink onder druk bij Red Bull. RacingNews365 kon melden dat het team uit Milton Keynes Perez vroegtijdig aan de kant kan schuiven. De Mexicaan reageert op de geruchten.

Perez Qualifying Silverstone
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Sergio Perez heeft het de afgelopen tijd ontzettend lastig. De Mexicaan verlengde recent zijn Red Bull-contract, maar kon dat nog niet belonen met goede resultaten. Ook in de kwalificatie voor de Grand Prix van Groot-Brittannië ging het al vroeg mis door een spin. Het gevolg? De negentiende startpositie, terwijl Max Verstappen mét schade naar de vierde plaats reed.

Het zorgt voor geruchten over de toekomst van Perez. RacingNews365 kon melden dat de Mexicaan drie races krijgt om zich te bewijzen en dat er twee clausules in zijn contract staan die het mogelijk maken om hem vroegtijdig aan de kant te schuiven. Of het gebeurt is nog niet duidelijk en hangt ook af van zijn prestaties, maar het is duidelijk dat Perez onder druk staat. Maar hoe reageert hij zelf op de geruchten?

"Ik ben volledig gefocust op mijn werk en dat betekent dat ik in de race moet leveren", vertelt Perez tegenover onder meer RacingNews365. "Ik hoef aan niets anders te denken, maak me vooral zorgen om mezelf en wil zo snel mogelijk weer een goede vorm aantikken. De toewijding aan het team en mijn carrière is er. Ik heb een contract bij Red Bull en ga het omdraaien. Het (de geruchten red.) is geen afleiding."

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Steun voor Verstappen Massa: "Het gaat nu te ver"