Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Perez staat te springen: 'Dit moet mijn beste seizoen ooit worden'

Met Sergio Perez heeft Red Bull naast Max Verstappen een solide tweede coureur in huis. Checo wil er in zijn derde seizoen bij Red Bull nog een schepje bovenop doen.

Sergio Perez begint al aan zijn derde seizoen bij het Red Bull-team. De vorige jaren presteerde hij zo nu en dan prima, maar moest hij het vrijwel altijd afleggen tegen Max Verstappen. De Nederlander werd twee maal kampioen, terwijl Checo het moest doen met plek vier (2021) en plek drie (2022). Dit jaar moet dat beter, zo eist de Mexicaan van zichzelf. Hij wil dan ook zijn beste seizoen ooit draaien en in aanloop naar de testdagen heeft hij enorm veel zin in het nieuwe jaar.

Perez: "Kan niet wachten"

Niet alleen Verstappen staat namelijk te springen , ook teamgenootje Perez wil graag aan de bak. "Ik kijk er enorm naar uit om weer achter het stuur van de RB19 te kruipen. Ik voel me fit en ben helemaal klaar voor het nieuwe seizoen." "Dit wordt mijn dertiende jaar in de sport en ik kan niet wachten om weer terug te keren en te racen. De testdagen zijn heel belangrijk, want het is het enige moment in een jaar waarop je echt grote wijzigingen door kan voeren en kan experimenteren met verschillende set-ups." "Ik wil er dit jaar van gaan genieten en mijn beste seizoen ooit rijden!", zo eindigt hij enthousiast.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje