Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez 'verrast' door Red Bull-pace: "Hebben grote verandering nodig"

Sergio Perez kende een lastige vrijdag in Singapore. De teamgenoot van Max Verstappen moest het doen met P14 en P8. Daarbij moest hij maar liefst acht tienden toegeven op de snelste man op de vrijdag, Lando Norris. Perez is dan ook niet te spreken over de auto.

Perez FP2 Singapore
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De Grand Prix van Singapore werd van tevoren al aangemerkt als een van de lastigste races van het jaar voor Red Bull en dat blijkt ook wel na de vrijdag in Singapore. Max Verstappen was niet vooruit te branden en datzelfde gold voor zijn teamgenoot Sergio Perez. De Mexicaan ziet dat Red Bull zichzelf iets heeft verbeterd op de vrijdag, maar er is nog steeds veel werk aan de winkel.

"Ik denk dat we een beetje beter zijn geworden, maar we missen nog steeds veel in de balans. Het is moeilijk om een ronde aan elkaar te knopen. Het ziet er momenteel niet geweldig uit", zo begint Perez zijn verhaal tegenover F1TV. Had Perez zo'n zware vrijdag verwacht? "Nee, ik denk dat het ons verraste. We hebben zeker wat werk te doen over de nacht, want we zitten nu vrij ver weg."

Dan heeft Perez niet zo'n fijne boodschap in huis. "We zitten bijna een seconde van de pace af. We hebben dus een grote verandering nodig om erbij te komen. We zien wel waar we toe in staat zijn."

Ook interessant:

Speel de RN365 F1 Bingo en win toffe prijzen

Maak de race in Singapore nu nog leuker met de RacingNews365 bingo en maak kans op toffe F1 prijzen zoals Verstappen schaalmodellen en caps. 

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"