Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez vroeg uitgeschakeld na zwaar teleurstellende kwalificatie

Red Bull-coureur Sergio Perez is tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Emilia-Romagna op Imola al in het tweede deel van de kwalificatie uitgeschakeld. En dat terwijl Max Verstappen de snelste tijd noteerde in Q2...

Perez Qualifying Imola
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Sergio Perez moet het doen met de elfde tijd in de kwalificatie voor de Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna. Hij was vijftien duizendsten langzamer dan RB-coureur Daniel Ricciardo, die zijn auto op P10 neerzette, en moet zich dus vanaf de elfde plek naar voren werken tijdens de Grand Prix.

Pijnlijk genoeg voor de Mexicaan is Max Verstappen de snelste man in Q2. Perez zat er ruim een halve seconde achter. Ook Yuki Tsunoda en Daniel Ricciardo staan met zusterteam RB in het laatste deel van de kwalificatie. Perez is dus de langzaamste coureur van de vier.

Bekijk hieronder het moment dat Perez werd uitgeschakeld in Q2.

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training