Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez wijst Red Bull-pijnpunt van sprintkwalificatie aan

Geen 1-2 voor Red Bull in de sprintkwalificatie in Miami. Sergio Perez moest tevreden zijn met een derde plek. De Mexicaan legt uit waar het mis ging en blikt vooruit op de sprintrace.

Perez Miami FP1
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Vrijwel niemand leek echt tevreden te zijn met zijn snelste rondje in de sprintkwalificatie voor de sprintrace in Miami. Ook Red Bull-coureur Sergio Perez zag dat hij het beter had kunnen doen. "Het was een lastige sessie. We hadden één kans op de zachte band, maar we haalden er niet het maximale uit en we werden een beetje verrast door de grip, die hier en daar veranderde."

"Gezien het feit dat we maar één rondje op die zachte band hebben kunnen rijden, is het een kwestie van geluk wat de auto gaat doen. Het was een hele uitdaging om van slechts één training naar die sessie te gaan, maar dat gold voor iedereen. Ik denk dat de McLaren de snelste auto had, maar het lukte ze gewoon niet op de zachte band."

"We hebben nog wat werk te doen en hopelijk gaat dat lukken. Het doel is om zoveel mogelijk punten te pakken in de sprintrace. Ik denk dat we de goede kant op gaan en hopelijk zien we een sterkere racepace", aldus de Mexicaan.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Miami 2024

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Marko schrikt van vorm Red Bull: "Als Verstappen dat niet lukt, is er iets goed mis"