Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez wil lastig Spaans weekend direct vergeten: "Hebben ervan geleerd"

Als het aan Sergio Perez ligt, komt hij dit weekend in de GP van Oostenrijk veel beter voor de dag dan de afgelopen GP van Spanje. De teamgenoot van Max Verstappen ziet dat de signalen goed zijn.

Perez Qualifying Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Dat Red Bull in Spanje zijn voorsprong vergrootte in het constructeursklassement was meer te danken aan Max Verstappen die won, dan aan Sergio Perez. De Mexicaan reed in Barcelona naar P8 en sprokkelde nog vier punten mee.

Perez erkent in de Red Bull preview dat hij het zwaar had en hoopt dit weekend in Oostenrijk, de thuisrace van Red Bull, beter voor de dag te komen. "Ik had een moeilijk weekend in Spanje, maar we hebben ervan geleerd. Ik worstelde het hele weekend met de balans van de auto. We konden de set-up niet consistent krijgen voor de kwalificatie of om de race te rijden die we wilden", zegt de Mexicaan die inmiddels is afgezakt naar de vijfde plek in de WK-stand.

"Dit weekend in Oostenrijk hebben we alles voor elkaar om een beter weekend te hebben. Het team en ik weten waar we moeten verbeteren en veranderingen moeten aanbrengen en die zullen we doorvoeren. Het is dan aan mij om het maximale uit de auto te halen. We zullen maar beperkt kunnen rijden vanwege het Sprintweekend, dus ik moet het maximale uit de eerste training halen en de kwalificatie en de sprintrace vanaf het begin aanvallen. We hebben een goed weekend nodig. Oostenrijk is altijd een geweldige race, het is de thuisbasis van Red Bull en dat zorgt voor een geweldige sfeer."

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Oostenrijk 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Marko geeft flinke waarschuwing af aan F1: "Verstappen moet je serieus nemen"