Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Oscar Piastri

Piastri reageert op geruchten over mogelijke Red Bull-overstap

Helmut Marko hintte erop dat Oscar Piastri graag naar Red Bull zou willen overstappen. De coureur in kwestie deelt een sneer uit aan Marko.

Piastri Mexico
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het Grand Prix-weekend in Mexico begon met opmerkelijke uitspraken van Helmut Marko. Recent waren er geruchten dat Red Bull interesse had in Oscar Piastri. De Australiër is aan zijn tweede Formule 1-seizoen bezig en pakte namens McLaren al twee Grand Prix-overwinningen, maar moet nu waar het kan teamgenoot Lando Norris aan de rijderstitel helpen. 

Marko kreeg daarop de vraag wat er waar was van het verhaal en zei het volgende tegenover F1-Insider: "Laten we het zo zeggen: Mark Webber is intensief op zoek naar een gesprek."

Webber, voormalig Red Bull-coureur, is tegenwoordig de manager van Piastri. De McLaren-coureur reageert lichtelijk verbaasd wanneer hij met de uitspraken van Marko wordt geconfronteerd. "Absoluut niet. Ik ben erg blij met waar ik sta. Na 2024 lig ik nog twee jaar vast en ik ben zeker niet van plan om ergens anders heen te gaan. Een week in de Formule 1 zou niet compleet zijn zonder uitspraken van Helmut."

Piastri deelt dus een sneertje uit, maar voelt zich ook wel gevleid. "Ik ben niet enorm verrast. Het is een mooi compliment, zou ik zeggen. Maar nogmaals, ik ben erg blij met waar ik sta en ik denk dat Red Bull een vrij grote groep van coureurs heeft waar ze uit kunnen kiezen."

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl