Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Pierre Gasly jubelt: 'P4 is echt een geweldig resultaat'

Pierre Gasly was al de sensatie tijdens de kwalificatie voor de GP van Bahrein met zijn vijfde tijd maar in de race hield de jonge Toro Rosso coureur zich prima staande in het geweld vooraan. Hij eindigde uiteindelijk als vierde en bezorgde Toro Rosso daarmee kostbare punten.

De jubelstemming bij Toro Rosso na afloop van de spannende GP van Bahrein was enorm. Gasly reed namelijk een ijzersterke race en wist onder meer het McLaren duo en Nico Hülkenberg achter zich te houden. Na afloop verscheen Gasly dan ook breed grijnzend voor de camera's van Ziggo Sport . "Ja, echt een ongelofelijk resultaat. De auto is het hele weekend al goed maar vandaag was het helemaal super. Het waren echt de meest enerverende 57 ronden van mijn leven. Dit is echt een super resultaat voor het team."

Ook over Honda is Gasly natuurlijk te spreken. "Na drie moeizame jaren gaat Honda nu echt de goede kant op. Ze pushen steeds en verrichten echt geweldig werk." Het optreden van Pierre Gasly bleef ook niet onopgemerkt bij de fans. De Fransman werd namelijk verkozen tot Driver of the Day.

983025699329138688

And your #F1DriverOfTheDay is... Yep, it’s @PierreGASLY 👊 #BahrainGP 🇧🇭 #F1 pic.twitter.com/qAbZUtRXOk — Formula 1 (@F1) 8 april 2018

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"