Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Poll: Hoeveel Formule 1-races wint Max Verstappen in 2024?

Red Bull en Max Verstappen zagen er zeer goed uit tijdens de Formule 1-wintertest, maar hoeveel garantie geeft dat voor het daadwerkelijke F1-seizoen? Aan jou om die vraag te beantwoorden!

Verstappen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Met de start van het Formule 1-seizoen kijk je inmiddels ook wekelijks weer uit naar de nieuwe Formule 1-podcast van Racingnews365. Natuurlijk zijn we ook weer op zoek naar jouw input daarvoor. Daarom leggen we je onderstaande poll alvast voor: Hoeveel Formule 1-races gaat Max Verstappen winnen in 2024? Geef jouw inschatting door en nemen we de uitslag natuurlijk mee in de podcast.

Mogelijk zit je zelf ook nog met vragen richting het nieuwe Formule 1-seizoen, of wellicht heb jij nog eens telling voor ons? Laat dat ons dan weten in een reactie onder dit artikel of post ze als comment op onze social media-kanalen. Wie weet wordt dan ook jouw vraag of stelling besproken.

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season Red Bull in gesprek met Sainz over F1-contract