Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Poll: Wat is een passende straf voor het overschrijden van de F1-budgetlimiet?

Red Bull wordt er door concurrerende teams van beschuldigd dat ze de budgetlimiet hebben overschreden, met logischerwijs een groot competitief voordeel tot gevolg. Maar wat zou, indien die aantijgingen waar zijn, een passende straf zijn?

Start Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Opeens stond Red Bull in Singapore in een spotlight waar ze niet in willen staan, evenals Aston Martin overigens, zij het in mindere mate. De teams worden er door concurrerende teams van verdacht meer te hebben uitgegeven dat de budgetlimiet voorschrijft.

In de loop van komende week zal er ongetwijfeld meer duidelijk worden over wat er wel en niet waar is van die beschuldigingen en over mogelijke straffen als er schuld kan worden aangetoond. We leggen daarom aan jou alvast de vraag voor: Wat is een passende straf voor het overschrijden van de F1-budgetlimiet?

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

Formule 1 GP Singapore 2022 RN365 Nieuwsdossier

41 reacties

Meest gelezen

Viaplay

Unibet
x
'Bizar' Albon doet boekje open over rijstijl Verstappen: "Het is bizar"